Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli’de şiddetli sağanak yağmur nedeniyle bazı yollar suya gömülürken, çoğu ilçede de sel ve dolu yağışı felakete neden oldu. Kapanan yollarda birçok araç trafikte mahsur kalırken, araçlara itfaiye ekipleri yardıma gitti.

        Denizli’de öğle saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli sağanak yağışlar bazı ilçelerde sele neden olurken merkeze bağlı yollarda trafik durdu. Meteoroloji tarafından şiddetli sağanak yağmur ve sel uyarısı yapılan bölgede özellikle güney ilçeleri Kale, Tavas, Beyağaç, Honaz, Çal, Çivril ve Çameli ilçelerinde şiddetli sağanak nedeniyle hayat olumsuz etkilendi.

        Denizli Valiliğinden yapılan açıklamada, DenizliAfyon karayolunun yarım saatten beri ulaşıma kapalı olduğu ve yolun trafiğe açılması için ekiplerin yoğun çaba sarf ettiği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa