Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli'nin Sarayköy Belediyesi Hasköy Mahallesi’ne iftar sofrası kurdu.

        Sarayköy Belediyesi, Ramazan ayında her gün bir mahallede vatandaşları iftar sofrasında buluşturuyor. Ramazan ayının 12'nci gününde iftar sofrası Hasköy Mahallesi’ne kuruldu.

        Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilen iftar yemeğinde Sarayköy Belediye Başkanı Özbaş, “Ramazan ayının ilk gününden itibaren her gün bir mahallemizde hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Mübarek ramazan ayımızda oruçlarımızı değerli hemşehrilerimiz ile aynı sofrada açmaktan mutluluk duyuyoruz. Sarayköyümüzün çehresi gözle görülür şekilde değişti ve vizyon ilçeler arasında yerini aldı. Şehrimizi geleceğimiz olan evlatlarımıza gönül rahatlığı ile bırakmak için her köşesinden projelerimizi büyütüyoruz. Şehrimizi geliştirirken de sizlerin yaşamlarınıza da en güzel şekilde dokunmak istiyoruz. Gönül sofralarımız olan iftarlarımızda sizin sorun ve taleplerinizi dinleyerek çözüme kavuşturmak istiyoruz. Allah’ım tuttuğumuz oruçları kabul eylesin” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa