Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        2018 yılı Nisan ayı havalimanı istatistiklerine göre Nisan ayında Denizli Çardak Havalimanı’nda iç hat yolcu trafiği 50 bin 65, dış hat yolcu trafiği bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 37 artışla 9 bin 590, toplamda ise yüzde 3 artışla 59 bin 655 oldu.

        Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) tarafından açıklanan 2018 yılı Nisan ayında Çardak Havalimanı’na iç hat iniş kalkış yapan uçak trafiği 498 oldu. Dış hatlar uçak trafiği yüzde 46 artışla 73 olmak üzere, toplam uçak trafiği 571 olarak gerçekleşti. 2018 Yılı Nisan ayında Çardak Havalimanı Yük (kargo+posta+bagaj) trafiği ise toplamda yüzde 15 artışla 538 ton olarak gerçekleşti. Denizli Çardak Havalimanından bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 19 artışla 240 bin 507 yolcu hizmet aldı, hizmet verilen toplam uçak trafiği 2 bin 56’ya, yük (kargo, posta, bagaj) trafiği ise yüzde 26 artışla 2 bin 182 tona ulaştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa