Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Trabzonspor'a tebrik
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Spor Toto Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'u kutladı.

        Erdoğan, sosyal medya hesabından hesabından yaptığı paylaşımda, "Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu olan Trabzonspor kulübünü, taraftarını, Trabzon şehrini ve tüm Trabzonspor camiasını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

        BAKAN SOYLU ARACILIĞIYLA TRABZONSPORLULARA SESLENDİ

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon meydanında halka hitap eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu telefonla görüştü. Soylu, 'Sayın Cumhurbaşkanım bugün Trabzon'da muhteşem bir şampiyonluk şölenine şahit olduk. Allah sizden razı olsun. Trabzon'a muhteşem bir stad kazandırdınız' diyerek sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bıraktı.

        "ŞAMPİYONLUK YETMEZ ŞİMDİ SIRA AVRUPA'DAKİ MAÇLARDA"

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefon bağlantısıyla Trabzonsporlu taraftarlara şöyle hitap etti:

        Tesislerimizin Trabzonspor'a, Trabzonlulara hayırlı olmasını temenni ediyorum. Şimdi Trabzonspor için Süper Lig şampiyonluğu yetmez, inşallah Avrupa'da da bu şampiyonluğun başarılı bir şekilde devamını temenni ediyoruz. İnanıyorum ki, Trabzonspor Abdullah Hoca'nın riyasetinde çok daha güçlenerek Avrupa'da da farklı bir başarıya imza atacaktır.Türkiyemizi Avrupa'da başarılı bir şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Gerek sayın Başkanla gerek teknik direktörle gerek tüm yöneticiler ve bunun yanında takım kaptamından bütün futbolcu kardeşlerime varıncaya kadar hepsini kutluyorum. Hepsinden öte 42 bin kişilik bu stadyumu tıklım tıklım dolduran, millet bahçesini dolduran hemşehilerim, Türkiye'nin değişik yerlerinde ekranlardan bu maçı izleyen Trabzonlu kardeşlerime de özellikle tebriklerimi sunuyorum ve bu gece kendilerine şükranlarımı özellikle ifade ediyorum. Şimdiden Ramazan Bayramınızı da tebrik ediyorum. Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun diyorum, sağolun, varolun

        İşte şampiyon Trabzonspor kutlamalarıyla ilgili diğer mesajlar:

        TBMM BAŞKANI ŞENTOP: TARAFTARLARI YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUM

        TBMM Başkanı Mustafa Şentop kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: 2021-2022 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nu zirvede tamamlayarak şampiyon olan Trabzonspor’u ve bordo-mavi renklere gönül vermiş taraftarlarımızı yürekten tebrik ediyorum.

        CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OKTAY: COŞKULU TARAFTARI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM

        Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bordo-mavili ekibi ve taraftarı kutladığı sosyal medya mesajında şöyle dedi: 2021-2022 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu Trabzonspor’u, teknik ekibini, Trabzonspor camiasını ve coşkulu taraftarını gönülden kutluyorum.

        KALIN: SEVİYE KAZANDIRAN BAŞARILARIN DEVAMINI DİLİYORUM

        Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, kutlama mesajında "Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu olan Trabzonspor’u ve tüm Trabzonspor camiasını tebrik ediyorum. Türk futboluna seviye kazandıran başarılarının devamını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

        ÇELİK: BÜTÜN TARAFTARLARI TEBRİK EDİYORUZ

        AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik mesajında şu ifadelere yer verdi: Şampiyon olan Trabzonspor’u, bütün taraftarlarını, tüm Trabzonspor camiasını tebrik ediyoruz

        KILIÇDAROĞLU: YÜREKTEN KUTLUYORUM

        REKLAM

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor camiasını yürekten kutluyorum.

        DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU: ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLİYORUM

        Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu Trabzonspor Kulübünü tebrik ediyor, Şampiyonlar Ligi’nde şimdiden başarılar diliyorum.

        GENÇLİK VE SPOR BAKANI MEHMET KASAPOĞLU: TEBRİK EDİYORUM

        Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu Trabzonspor Kulübünü tebrik ediyor, Şampiyonlar Ligi’nde şimdiden başarılar diliyorum.

        HAZİNE VE MALİYE BAKANI NEBATİ: TEBRİK EDİYORUM

        Süper Lig Ahmet Çalık Sezon'unda şampiyonluk ipini göğüsleyen Trabzonspor camiasını ve taraftarını tebrik ediyorum.

        İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU: TEBRİK EDİYORUM

        Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu olan Trabzonspor'u; oyuncularını, taraftarı, yönetimi, Trabzonspor camiasını ve hemşehrilerimizi tebrik ediyorum

        SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA: ALKIŞLAR TRABZONSPOR'A

        Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR’UMUZU, Trabzonspor camiasını yürekten kutluyorum. Alkışlar, takdirler Trabzonspor’a.

        ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ADİL KARAİSMAİLOĞLU: TEBRİK EDİYORUM

        Emeklerinden ve başarılarından dolayı tüm Bordo-Mavili ekibi tebrik ediyorum

        İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU: YÜREKTEN KUTLUYORUM

        Trabzonspor’umuzun 2021-22 sezonu şampiyonluğunu yürekten kutluyorum. Sporun ve futbolun şehri Trabzon’a ve camiaya bu sevinci yaşatan; teknik heyeti, sporcuları ve yönetimi tebrik ediyorum.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa