Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çukur'da büyük şok! - Magazin haberleri

        Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Sinan Öztürk’ün üstlendiği ‘Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde final sahnesi heyecan yarattı. Kapısının önünde küçük bir kutu süt bulan Cumali, heyecanla etrafına bakarken izleyiciler geçmiş günlere gitti. Cumali ile Selim arasındaki çocukluklarından kalan bir anı izleyen ekran başındakiler, bugüne döndüklerinde Selim ve Cumali’nin yıllar sonra karşı karşıya geldiklerini gördüler. Ağabeyinin karşısına çıkan Selim’in nasıl davranacağı ve Cumali’nin ne tepki vereceği merakla beklenecek.

        ÇUKUR'UN SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

        ÇUKUR’DA AİLE HER ŞEYDİR!

        Çukur, dün akşam ekrana gelen yeni bölümüyle ABC1 20+'da 12.20 izlenme oranı (rating), 24.59 izlenme payı (share), AB’de 10.13 izlenme oranı (rating), 22,73 izlenme payı (share), Total’de ise 10.99 izlenme oranı (rating), 23.27 izlenme payı (share) ile tüm kategorilerde birinci oldu. İzleyiciler #aileherşeydir etiketiyle Twitter’da yorumlarını paylaştı. #aileherşeydir etiketi Twitter Türkiye'de 7 saat 15 dakika, dünyada 4 saat 10 dakika TT listesinde kaldı.

        VARTOLU, SAADET’E VE OĞLUNA KAVUŞTU!

        Saadet ve oğlunun hasretiyle yanıp tutuşan ve bu uğurda Çeto’nun dediklerini yapan Vartolu, Yamaç ve Selim’le de güçlerini birleştirerek harekete geçti. Karakuzulara hiç beklemedikleri bir oyun oynayan Vartolu, Selim’in Lal Fındık’ı vurmasıyla Saadet ve oğluna kavuştu. Onları eve getirdiği anlar ekran başındakileri derinden etkilerken, Yamaç da gözyaşlarını tutamadı.

        Ersoy’un kendilerine ihanet ettiğini öğrenen Çeto’nun Ersoy’u öldürdüğü sahne, bölümün en çok konuşulan anları arasına adını yazdırdı. Verdikleri kayıplar sonrasında Çukur’dan çıkmaya karar veren Karakuzular, Çukur’a Koçovalıları da almamak için mücadele etmekten vazgeçmediler.

        ‘Çukur’, heyecan dolu yeni bölümleriyle Ocak ayında Show TV’de ekrana gelecek!

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa