Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İtalya Cristiano Ronaldo için tecavüz iddiası! Dava açıldı! - Futbol Haberleri

        Bu yaz Real Madrid'den ayrılarak Juventus'a transfer olan Cristiano Ronaldo yüz kızartıcı bir suç ithamıyla karşı karşıya! Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olan Kathyrn Mayorga, ünlü futbolcunun 2009 yılında kendisine tecavüz ettiğiniiddia etti.

        Almanya'da yayın yapan Der Spiegel, 1,5 yıl Football Leaks adlı sızıntı belgelere dayanarak Portekizli yıldızın, ABDli bir kadına tecavüz ettiğini öne sürmüş ancak kadının ismini açıklamamıştı. 34 yaşındaki Mayorga, Der Spiegel'e yaptığı açıklamada Las Vegas'taki Rain Club adlı gece kulübünde Ronaldo'nun kendisine bir içki ısmarlamasının ardından tanıştığını ve Portekizli futbolcunun kendisini odasına davet ettiğinibelirtti.

        REKLAM

        Dünyaca ünlü futbolcunun kendisini cinsel ilişkiye zorladığını öne süren Mayorga, "Seks yapmak istemediğimi söyledim ama 'Hayır' dememe rağmen bana tecavüz etti" dedi. İlkokul öğretmeni olan Mayorga, yaşananlardan dolayı işini bırakmak zorunda kaldığını da dile getirdi.

        Mayorga ayrıca Ronaldo'nun o gece için kendisine 375 bin dolar 'sus payı' verdiğini de öne sürerek avukatları aracılığıyla Ronaldo'ya dava açtı.

        RONALDO AÇIKLAMA YAPTI

        Cristiano Ronaldo'nun avukatı bir açıklama yaparak bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. Portekizli futbolcu daha önce önce yaptığı açıklamada suçlamaları reddederken ilişkinin tamamı ile Mayorga'nın rızası sonucu gerçekleştiğini söylemişti.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa