Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerine devam eden Çorum Belediyesi 20182019 eğitimöğretim sezonunda okulların çevre temizliğini yapıyor.

        Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde okul bahçelerinin ve okul çevrelerinin temizliğini yapan Çorum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler okulların açılmasıyla birlikte çalışmalarını hızlandırdı.

        Öğrencilerin yeni eğitimöğretim yılına temiz ve sağlıklı bir ortamda girmelerini sağlamak için okul bahçelerinde yabani otların biçilmesi, atık çöplerin kurallarına uygun olarak toplanması gibi temizlik faaliyetleri yapılıyor. Okul bahçeleri mekanik süpürme makinesi ile temizleniyor.

        Çorum belediyesinin mahallelerde yaptığı temizlik çalışmalarının okul bahçelerinde de sürdürdüğünü ifade eden Belediye Başkanı Zeki Gül, “Şehrimizde 'temizlikte bir inci' sloganıyla temizlik faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Cadde ve sokaklarımızı rutin olarak temizliyoruz. Aynı şekilde okullarımızın bahçelerinde temizlik çalışmalarını yapıyoruz. Okul bahçelerinin ve çevrelerinin temizliği öğrencilerimizin eğitimi, öğretimi açısından oldukça önemli. Bunun yanında motivasyonları için de önemli bir etken. Biz de Çorum Belediyesi olarak, eğitim öğretim sezonu öncesinde 56 okulumuzda temizlik çalışması yaptık. Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz okulların çevresinde temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Gelen taleplere göre ekiplerimizi okullarımıza gönderiyoruz. Bunun yanı sıra bizim de tespit ettiğimiz okullar olursa bunların da temizlik işlerini yapıyoruz. 20182019 eğitim öğretim sezonunda tüm öğretmenlerimize, velilerimize ve özellikle öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çorum İlçeleri
        Tüm Çorum Haberleri
         Çorum

        Çorum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa