Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yerel seçim startını verdiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, “Önümüzdeki süreçte insanların gönlüne hitap edecek, onların gönüllerini kazanacak ve sosyal belediyeciliğin yanında aynı zamanda da gönül belediyeciliğini ön planda tutacağız” dedi.

        AK Parti Belediye Meclisi Ağustos ayı grup toplantısını gerçekleştirdi. AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, toplantıda yerel seçimlerde izlenecek yol haritası ve AK Parti’nin hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

        Yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlandıklarını dile getiren Karadağ,”Belediyelerin bizde olmadığı yerlerde kimlerle bu iş gider, kimlerle halkın karşısına çıkmalıyız süreci devam etmektedir. Bu süreç hem il teşkilatı hem de genel merkez tarafından yürütülmektedir. Bu anlamda güzel bir çalışma yürütüyoruz. 1 tane il belediyesi 13 tane ilçe belediyesi 2 tane belde belediyesinin tamamını AK Parti olarak kazanmak ve halkımıza belediyeler aracılığıyla en güzel hizmeti sunmak istiyoruz. Tüm belediyelere AK Parti mührünü vuracağız” şeklinde konuştu.

        24 Haziran seçimlerinde Çorum halkının her seçimde olduğu gibi yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmadığını dile getiren İl Başkanı Karadağ, bu süreçte artı ve eksi yönlerinin tespit edildiği raporu genel merkeze sunduklarını sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çorum İlçeleri
        Tüm Çorum Haberleri
         Çorum

        Çorum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa