Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, tek dertlerinin millete daha iyi hizmet etmek olduğunu söyledi.

        AK Parti Genel Merkezi tarafından yerel yönetimlerle istişare ve değerlendirme toplantısı düzenlendi. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi başkanlığında parti binasında yapılan toplantıda önümüzdeki günlerde AK Parti kongresi ve yerel yönetimlerin çalışmaları masaya yatırıldı.

        Teşkilat olarak yıllık faaliyetler çerçevesinde belediyeleri ziyaret ettiklerini dile getiren Mehmet Geldi, “18 Ağustos’ta yapılacak olan kongre öncesinde değerlendirmelerimizi yapıyoruz. Bu toplantılarımızın amacı bu millete daha iyi nasıl hizmet yapacağımız konusunda fikir alış verişinde bulunmaktır” dedi.

        Toplantıya AK Parti İl Başkan Vekili Eyüp Arslan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, ilçe ile belde belediye başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çorum İlçeleri
        Tüm Çorum Haberleri
         Çorum

        Çorum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa