Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Çorum'da 2 kişinin öldüğü cinayette 6 kişi tutuklandı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Yavruturna Mahallesi'ndeki bir derneğe ait lokaldeki silahlı kavgaya karışan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

        Görgü tanıklarının beyanları ile güvenlik kameralarını izleyerek zanlıları belirleyen ekipler, kavgaya karıştıkları iddiasıyla S.A, M.Ö, H.A, S.Ö, U.S, S.T, H.İ.D, F.Ç, Ş.İ.Ş ve M.B'yi gözaltına aldı. B.Ö, S.Ç ve M.T.T'nin ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

        Zanlılara ait adreslerde yapılan aramada 3 tabanca, 7 tüfek ile çok sayıda mermi ele geçirildi. AA'nın haberine göre; emniyetteki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleriyle adliyeye sevk edilen zanlılardan Ş.İ.Ş, S.T, ve F.Ç serbest bırakılırken, S.A, M.Ö, H.A, U.S, H.İ.D. ve M.B. tutuklandı.

        OLAY

        Çorum'da 27 Kasım'da gece geç saatlerde Yavruturna Mahallesi'ndeki bir derneğe ait lokalde çıkan kavgada Cihan Kanbur (40) ve Semih Özçelik (16) silahla vurularak ölmüş, ağır yaralanan Kadir Özlem (39) ve Muhammed Yücel (31) ise Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

        Müzik derneği kan gölüne döndü!
        Haberi Görüntüle
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa