Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Cocu daha kötüsünü de yaşamıştı! Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu'nun geleceği tartışılmaya devam ediyor. Son olarak Medipol Başakşehir ile evinde golsüz berabere kalan sarı-lacivertlilerde, yönetimin milli arada Hollandalı teknik adamla ilgili karar vermesi bekleniyor.

        Cocu yönetiminde tarihinin en kötü sezon başlangıcını yapan Fenerbahçe, 8. haftayı 8 puanla 15. sırada tamamladı. Kadıköy'de oynadığı son 3 maçı da kazanamayan Fenerbahçe'nin bu sezonki puan kaybı ise 16'ya ulaştı.

        Fenerbahçe bu süreçte; Bursaspor ile Konyaspor'u yenerken, Yeni Malatyaspor, Göztepe, Kayserispor ve Rizespor'a mağlup oldu. Sarı-Lacivertliler Beşiktaş ve Başakşehir maçlarından ise sahadan 1 puanla ayrıldı.

        Fenerbahçe 8 haftada aldığı 8 puanda tarihinin en kötü istatistiği yaşarken, teknik direktör Phillip Cocu kariyerinde daha kötüsünü de yaşadı.

        7 HAFTA 19 PUAN KAYBI

        Hollandalı teknik direktör, 2013-2014 sezonunda çalıştırdığı PSV Eindhoven'da daha kötü bir istatistiğe imza atmıştı. Cocu'lu PSV, o dönem Hollanda Eredivisie'nin 10. haftasında Groningen'e 1-0 mağlup olmuş, ardından oynadığı 6 maçta 4 yenilgi, 2 beraberlik almıştı. Toplamda ise 7 haftada 19 puan kaybı yaşamıştı. PSV, bu periyotta evinde oynadığı Vitesse maçında ise 6-2'lik ağır bir yenilgi almıştı.

        Daha sonra rahatsızlığı nedeniyle Cocu kariyerine ara verirken, o sezon PSV ligi 59 puanla 4. sırada tamamlamıştı. 2014-2015 sezonunda takımın başına yeniden geçen Cocu, 4 sezonda 3 şampiyonluk yaşamıştı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa