Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Öne Çıkanlar Cirque du Soleil İstanbul'da

        Dünyanın en önemli projelerine imza atan Alchemy Project tarafından hayata geçirilen Bazzar Şov, Škoda Auto'nun desteği ve Hilltown Alışveriş Merkezi'nin ev sahipliğinde, çılgın akrobatların nefes kesen gösterileriyle muhteşem bir görsel şölene imza atacak.

        Yönetmenliğini ve yazarlığını Susan Gaudreau'nun, kreatif direktörlüğünü ise Samuel Chouinard üstlendiği Bazzar, 8 farklı konseptte yer çekimine meydan okuyarak izleyenleri masalsı bir yolculuğa da çıkaracak. Cirque du Soleil'in 1984'ten beri 43'üncü özel gösterisi olan yeni şovu, İstanbul'da 21 Ağustos'tan 1 Eylül'e kadar 6 performans sergileyecek.

        REKLAM

        Bazzar'ın İstanbul'da gerçekleşecek prömiyeri hakkında bir açıklama yapan Alchemy Project CEO'su Mac S. Far ''En yeni prodüksiyonlarından biri olan Bazzar'ın kendisi kadar ünlü ikonik çadırı altında bu özel gösteriyi ilk kez Türkiye'ye getirdiğimiz için mutluyuz. Alchemy Project olarak, Bazzar, 3 kıtada 6 ülke 210'dan fazla turne ve 130'u aşkın şovu seyirciyle buluşturacağız. Müziğin, akrobasinin ve dansın birleşimiyle Bazzar, İstanbulluların kalbini fethedecek" dedi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa