Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Çileden çıkmak bu olsa gerek - Magazin haberleri

        "KONUMUZ DEMET AKALIN"

        Neyse konumuza gelelim.

        Konumuz Demet Akalın.

        Demet Akalın’ın takipçisi “Sesi güzel değil yaşlandı da” demiş.

        Bunun üzerine Demet Akalın’da “O t…k suratına bakmadan bunu mu yazdın! Pes” yanıtını vermiş.

        Haksız mı Demet Akalın?

        Bana göre değil. İyi yapmış… Az bile yapmış.

        Eğer bir şey yazıyorsanız karşı tarafında yanıt verme hakkı var. İster küfür eder ister edepli yanıt verir. Sonuç olarak kendi sayfası. İstediği şekilde yanıt verir.

        Ama ben bir bilene sordum.

        Aşkım Kapışmak’a “Nedir bu işin doğrusu. Yanıt verelim mi vermeyelim mi?” diye sordum.

        İşte yanıtı:

        “Sizi övene de, sövene de pek itibar etmeyin! Sizi gerçekten tanıyan insanlar övebilir ve bir yanlışınız olursa sövmez sadece yapıcı eleştirir. Sosyal medya da ciddi yalnız, varlık hissetmeyen, kimse tarafından fark edilmeyen yalnız ve mutsuz bir kitle var. Gerçek hayatta eşi, ailesi, çevresi tarafından yalnız bırakılmış cahil bir kitle. Fark edilmek için başkalarının sayfasına girip küfür, hakaret ve nefret kusarak 'Beni farkedin' çığlıkları atıyorlar. Gerçek hayatta herkesi görüntüsüne göre değerlendiren, başkalarında olanı kıskanan, bir ünlünün sayfasına bakıp orada gördüklerini kendilerine tehdit gibi algılayan yani kendi eksikliklerini hatırlayan bir kitle. Birinin başına kötü bir şey gelince sevinen, daha da kötü olsun diye yaralamak isteyen bir kitle. İlginç olan hakaret ettikleri ünlüler onlara maddi yardım yapsa anında hepsi en büyük hayran olurlar. Ünlüler ya da hakarete uğrayanlar bu tiplere cevap verdiğinde bu kişiler mutlu oluyorlar. Çünkü öyle ya da böyle cevap verince fark edildiklerine inanıyorlar. Tepki vermezseniz çıldırırlar çünkü övmek ve sövmek senin farkındayım demek ama yok saymak çıldırtır. İnsan her şeye dayanır ama yok sayılmaya asla!

        Sayfanıza giriyor, takip ediyor ya da yorum bırakıyorsa demek ki sizi merak ediyor.

        Bir insanın birine öfkelenmesi, nefret etmesi hatta hakaret etmesi için onu çok iyi tanıması gerekir. Tanımadıklarına bunu yapanlar, iç dünyalarında kendilerine söyledikleri şeyleri kıskandıklarına yansıtarak kendilerine olan nefretlerini unutmak isterler.”

        Buyurun işte…

        Klasik fark edilme duygusu… Eğer Demet Akalın ona küfür değil de daha güzel bir söz söyleseydi “Demet Hanım aslında ben size bayılıyorum” diye başlayacaktı cümlesine.

        Bakın burada Demet Akalın tamamen bir örnektir. Bu çoğu ünlünün başına geliyor.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa