Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ankara CHP lideri Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ile görüşecek!

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Genel Merkezinde Muharrem İnce ile bir araya geldi.

        "Külliyeye giden CHP'li" tartışması sonrası gerilim yaşayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce bugün parti merkezinde bir araya geldi. Yaklaşık 45 dakika süren görüşme sonrası Muharrem İnce, “Evime geldim. İnsan evine geldikten sonra açıklama yapar mı? CHP üyesiyim. Genel başkanımla görüştüm, genel başkanımla görüşmem kadar doğal bir şey olamaz” dedi

        Külliye'ye giden CHP'li iddiasının ardından ismi anılan ancak iddiaları yalanlayan Muharrem İnce, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile o dönem görüşme isteğini,kendisine yönelik kumpasın genel merkezde kurulduğunu öne sürerek dile getirmişti. Kılıçdaroğlu, görüşme talebiyle ilgili sorulara olumlu yanıt vermişti.

        Muharrem İnce, daha sonra “Ben partimin bu olaydan daha fazla yara almaması için konuyu kapatıyorum” diyerek konuyla ilgili konuşmama kararı almıştı.

        REKLAM

        Bugünkü görüşmede hem bu konunun ele alınması hem de kurultay süreci ile ilgili iki ismin görüş alışverişinde bulunması bekleniyor.

        CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ocak ayının sonunda İnce'nin annesini hastanede ziyaret etmişti. Bu ziyarette Kılıçdaroğlu ve İnce uzun bir süre sonra yan yana görülmüştü.

        CHP Lideri Kılıçdaroğlu geçtiğimiz haftalarda İnce'nin annesini hastanede ziyaret etmişti, ancak görüşme siyasi içerikliolmamıştı.Bugün yapılan görüşmede CHP'nin 28-29 Mart tarihlerinde olan kurultaya ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması bekleniyor. FETÖ'nün siyasi ayağı tartışmasının da görüşmede ele alınacağıtahmin ediliyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa