Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Chelsea, Premier Lig'deki ilk puan kaybını West Ham United karşısında yaptı - Futbol Haberleri

        Sezona İtalyan menajer Maurizio Sarri yönetiminde hazırlanan ve lige bomba gibi bir giriş yapan Chelsea, ilk 5 lig maçında 15 puan toplamıştı.

        Chelsea, Premier Lig'in 6. haftasında West Ham United'a konuk oldu. Konuk ekip mücadelede sonuca gidebileceği pozisyonlar yarattı ama ileri uç elemanları bu pozisyonları harcadılar. Aynı şekilde West Ham da zaman zaman Chelsea kalesinde etkili oldu.

        Maç boyunca topa hakim olmayı başaran Chelsea olurken West Ham direkt hücumlarla rakibini zorlamaya çalıştı. Özellikle ikinci yarıda karşılıklı ataklardan sonuç çıkmayınca taraflar 1 puana razı oldu.

        Bu sonucun ardından Premier Lig'de, 6'da 6 yapan Liverpool dışında, puan kaybı yaşamayan takım kalmamış oldu. 18 puanlı Liverpool'u 16'şar puanla Manchester City ve Chelsea takip ediyorlar.

        Premier Lig'in 7. haftasında Chelsea ile Liverpool, Stamford Bridge'de karşı karşıya gelecekler.

        Taraflar, Premier Lig'deki bu kritik müsabaka öncesinde, çarşamba günü Lig Kupası 3. tur müsabakasında Anfield'da kozlarını paylaşacaklar.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa