Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Cemre Gümeli kimdir? Elimi Bırakma oyuncusu Cemre Gübeli kaç yaşında?

        Cemre Gümeli, 1991 yılında İstanbul'da doğmuştur.TRT'de yayınlanan Elimi Bırakma dizisiyle ekranların sevilen yüzü olmuştur. Peki, Elimi Bırakma dizisiyle gündeme gelen Cemre Gümeli kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

        CEMREGÜMELİKİMDİR?

        Cemre Gümeli,1991 yılında İstanbul'da doğmuştur. Doğan ve Gaye Gümeli çiftinin kızı olarak dünyaya geldi. Çocukluk hayatı Taksim'de geçen Cemre Gümeli, küçük yaşta bale, piyano ve solfej eğitimi aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü mezun olan Gümeli, ayrıca Medya İletişim bölümünü de bitirdi.

        Bir dönem Haldun Dormen'in öğrencisi oldu ve tiyatroda farklı ekiplerde rol aldı. Daha sonra farklı ekollerle de tanışabilmek için New York'a gitti ve Meisner Tekniği eğitimini aldı. Ekranda ilk kez Tatlı İntikam dizisinde Simay karakteriyle göründü. Tiyatro kariyerini sürdüren Gümeli, 2018'de başrollerinde Yusuf Çim ve Bahar Şahin'in oynadığı Servet dizisinden sonra hala TRT'de yayınlanan Elimi Bırakma adlı dizide Alp Navruz, Alina Boz, Seray Gözler, Dolunay Soysert ve Gökçe Yanardağ gibi isimlerle rol almaktadır.

        REKLAM

        CEMRE GÜMELİ'NİN FİLMOGRAFİSİ

        Elimi Bırakma - Cansu - 2018

        Servet - Hande Fettah - 2018

        Tatlı İntikam - Simay - 2016

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa