Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor 2018 Dünya Kupası Uruguay Cavani, Uruguay Fransa maçında oynayacak mı? Tabarez açıkladı! - 2018 Dünya Kupası Haberleri

        Uruguay ile Fransa, 2018 Dünya Kupası'nda 2012 yılından sonra ilk kez karşı karşıya gelecek. Nizhny Novgorod Stadı'nda oynanacak ve yarı finale yükselecek ekibin belirleneceği Uruguay-Fransa karşılaşması saat 17.00'de başlayacak. Zorlu mücadele öncesinde Portekiz karşılaşmasında sakatlanan ve maçı tamamlayamayan Edinson Cavani'nin sağlık durumu belirsizliğini koruyor. Uruguay Teknik Direktörü Oscar Tabarez, konuya ilişkin bir açıklama yaptı.

        Portekiz'le oynanan son 16 turu karşılaşmasında iki gol atan sonrasında ise kas sakatlığı gerekçesiyle mücadeleden çıkmak zorunda kalan Cavani'yle ilgili konuşan tecrübeli teknik adam, "Cavani bizim için oldukça önemli bir oyuncu ve Dünya Kupası'nda güzel performans sergiliyordu. İyileşmek için büyük bir çaba gösterdi. Cavani'yle ilgili kesin bir şey söyleyemem çünkü sahanın içine girmek istemiyorum. Bildiğiniz gibi bazıları sahada bazıları yedek kulübesinde oluyor." ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa