Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çarpışma'nın 7. bölümünden ilk sahne yayınlandı! Çarpışma 6. bölüm izle

        Ay Yapım’ın, Show TV’de ekrana gelen ve tutkuyla izlenen dizisi ‘Çarpışma’nın büyük bir merak ve heyecanla beklenen 7. bölümünden ilk sahne yayınlandı.Kerem’in annesiSerpil’igörmeye gittiği, anne – oğlun büyük bir hasretle sarıldığı,Kerem’in annesine hayallerini anlattığı duygu yüklü sahneSezen Aksu’nun‘Küçüğüm’şarkısı eşliğinde yayınlandı ve kalplere dokundu.

        ÇARPIŞMA 7. BÖLÜM İLK SAHNESİ

        REKLAM

        ÇARPIŞMA’NIN 6. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Çarpışma’nın 6. bölümünde;Kerem,Cemre’nin başına silah dayayanYakup’un üzerine atıldı veKeremvuruldu.CemreveDemir,Kerem’i; onunCemre’yi bıçakladığı villaya getirdi.Demir, Belma’yı aradı veKerem’i ölüme terk edeceğini ağzından kaçırdı.Demir’in konuşmasını duyanKeremgizlice evden çıktı veKadir’in evine geldi.Meral, Cemre’nin varlığını bildiği ama görmediği videodaki görüntüleri ona izletti.Adalı, Veli’yialt etmeyiplanladığı oyununaZeynepveGalip’e de dahil ederek harekete geçti.Haydarbüyük bir hata yaptı veKadir’in ekibini operasyona zamansız bir şekilde dahil etti.Haydar’ın hatası pahalıya patladı veKadir’in planı açığa çıktı.Veli, ZeynepveGalip’i avucunun içine aldı.Kadir’in önüne de büyük bir engel çıkarırdı.Veli, Aylin’in yaşaması içinZeynep’e,Galip’i öldürmesi gerektiğini söyledi.

        REKLAM

        Zeynepbunu şiddetle reddetse deVeli, Zeynep’in eline bir silah verdi. Silahı onunla birlikte tuttu, tetiğiZeynep’le birlikte çekti veGalipvuruldu. GeçmişteKadir, Veli’nin uyuşturucu işine bulaştığını öğrendi ve ona suçüstü yaptı.Veli, Kadir’e teslimatı zamanında yapamazsa ailesinin katledileceğini söyledi.Velibir fırsatını buldu ve kaçtı. Ailesinin katledileceğini bilenVeli, süratle evine ulaşmaya çalıştı. Aynı anlardaKadirdeVeli’nin evinin yolunu tuttu. Ama neKadirne deVeli, katillerden önce eve yetişemedi.Veli’nin babası, annesi, kız kardeşi ve erkek kardeşi katledildi.Velibütün ailesini, her şeyini kaybetti ve bunun sorumlusu olarak daKadir’i gördü.

        ÇARPIŞMA 6. BÖLÜM İZLE

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa