Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çarpışma 22. bölüm izle: Çarpışma 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadir, ölümcül bir ikilemle karşı karşıya!

        Ay Yapım’ınShow TV’de ekrana gelen, finaline son 3 bölüm kalan sevilen dizisi ‘Çarpışma’nın 22. son bölümündeCansız’ınZeynep’e kurtuluşu için 24 saat süre biçtiği sahnede, zaman işlemeye başlıyor ve gerilim yavaş yavaş tırmanıyor.Cansız’ınZeynep’e ‘Son bir isteğin var mı?’ sorusu da dikkat çekiyor. Peki Çarpışma 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

        ÇARPIŞMA 23. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Çarpışma ekranlara gelen son bölümün ardından merakla beklenen 23. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çarpışma yeni bölüm fragmanı yayınlandığı zaman haberimizden ulaşabilirsiniz.

        REKLAM

        ÇARPIŞMA 22. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

        ‘Çarpışma’nın bu akşam ekrana gelecek 22. bölümünün konusu şöyle;Kadir, annesiAsiye’nin gözlerinin önünde öldürülmesiyle büyük bir şoka ve geçici bir inkar sürecine girer.Cansız,Zeynep’e kurtuluşu için 24 saat süre biçer,Kadir’i arar ve bu zaman zarfındaZeynep’i bulamazsa, sevdiği kadının paramparça olacağını söyler.Cansız, Kadir’in ardındanVeli’yi de arar. Ona da, kendisine 24 saat içerisinde bir kaçış planı hazırlamasını, aksi haldeZeynep’in öleceğini söyler. Diğer yandanKerem, Kadir’e gider veCemre’ye ulaşamadığını,Demir’in onu alıkoymuş olabileceğinden endişelendiğini söyler.

        Kadir, Demir’in izini bulmak içinVeli’den yardım ister.Cansız’a daCemre’ninDemirtarafından kaçırıldığı haberi gelir.Selim’eCemre’yi koruyacağına dair sözü olanCansız, adamlarınaCemre’yi bulup, getirmeleri talimatını verir.Belma, Cemre’ninCansız’ın adamlarınca götürülmesine tanıklık eder, onları takip eder veCemre’nin getirildiği yeriKadir’e bildirir.Kadir, VeliveKerem, Cansız’ınZeynep’i veCemre’yi alıkoyduğu mekanına gelir. Aralarında büyük bir çatışma çıkar. Bu sırada yaşanan bir arbededeCemrevurulur ve ağır yaralanır.

        Cemreölümle yüz yüzedir.Zeynepde bir sandalyeye bağlanmış ve etrafına bombalar yerleştirilmiştir.Cansız’ın verdiği süre de su gibi akmaktadır veZeynep’in bağlı olduğu bombaların patlamasına dakikalar kalmıştır.Zeynep’i kurtarabilecek tek kişi olanKadirise ölümcül bir ikilemle karşı karşıyadır.

        ÇARPIŞMA 22. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa