Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema Captain Marvel yeni fragmanı yayınlandı - Captain Marvel oyuncuları kimler?

        2019'un en çok merak edilen filmlerinden biri olan Captain Marvel için nefesler tutuldu.

        Marvel hayranlarınınheyecanla beklediği Captain Marvel filminin ikinci fragmanınihayet yayınlandı.

        Gizli Dünya filmi ile tanıdığımız ABD'li oyuncu Brie Larson'ın Carol Danvers karakterine hayat verdiği filmin ilk fragmanındahikayenin genel hatları gösterilmişti.

        Captain Marvel filminin yeni fragmanında iseDanvers'ın, sahip olduğu güç biraz daha detaylı olarak aktarıldı.Ayrıca ilk fragmanda Carol Danvers'ın saldırdığı yaşlı kadının kötü biri olduğu, yeni fragmanda açığa çıkıyor.

        CAPTAIN MARVEL OYUNCULARI

        Samuel L. Jackson, Jude Law, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan ve Clark Gregg'in gibi isimlerin başrollerini paylaştığıfilmdeki ana karakter Captain Marvel'a Room (Gizli Dünya) filmi ile tanıdığımız ABD'li oyuncu Brie Larson hayat veriyor.

        Captain Marvel'ın akıl hocasını İngiliz oyuncu Jude Law canlandırırken, insanlığın arasına sızdığında Doktor Minnerva adını alan Kree casusu ve genetikçi Minn-Erva, Gemma Chanile hayat buluyor.

        CAPTAIN MARVEL FİLMİNİN KONUSU

        Senaryosunu Meg LeFauve ve Nicole Perlman'ın kaleme aldığı Captain Marvel filmi, 90'lı yıllarda geçiyor ve uzaylı Kree ırkı ile yaşadığı temas sonrası insan üstü güçlere kavuşan savaş uçağı pilotu Carol Danvers, namıdiğer Captain Marvel'in hikayesini anlatıyor.

        Brie Larson'ın Marvel evrenininilk kadın süper kahramanına hayat vereceği filmde, özel güçler kazanan Carol Danvers'ı iki uzaylı ırkının savaşında ortada kalan dünyayı kurtarmaya çalışmasını göreceğiz.

        Captain Marvel 8 Mart 2019'da ülkemizde vizyona girecek.

        REKLAM
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa