Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        20182019 eğitimöğretim yılının ilk Eğitim Güvenliği Toplantısı Çankırı Hacı Muradı Veli İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleştirildi.

        Toplantı öncesi kısa bir konuşma yapan Vali Hamdi Bilge Aktaş, eğitimin en önemli iş olduğunu söyledi. Çocukları geleceğe iyi bir şekilde hazırlamak için eğitimcilere büyük iş düştüğünü kaydeden Aktaş, eğitim ve öğretimin sağlıklı bir şekilde yürümesi için herkesin çok çalışması gerektiğini ifade etti.

        Toplantıda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Arif Kırkpınar bir açılış konuşması gerçekleştirdi. Eğitim güvenliğiyle ilgili alınan ve alınacak tedbirlere değinen Kırkpınar'ın konuşmasının ardından Eğitimci Feyzihan Alyavuz eğitim güvenliği konusunda bir sunum gerçekleştirdi.

        Toplantı eğitimcilerin görüş ve dileklerini bildirmesinin ardından sona erdi. Toplantının ardından Öğretmenler odasına geçen Vali Aktaş ve beraberindekiler okulda görevli öğretmenlerle bir süre sohbet etti.

        Toplantıya ayrıca Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hıdır Ayçiçek, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız ve çok sayıda eğitimci katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa