Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANKIRI'nın Ilgaz ilçesinde kontrolden çıkarak çaya düşen mazot yüklü tankerin sürücüsü öldü. Tankerden akan mazot, Devrez Çayı´na döküldü.

        Kaza, Çankırı'nın Ilgaz ilçesi İnköy mevkinde dün gece saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Çankırı'dan Kastamonu yönüne giden Ali Özay (47) yönetimindeki 37 AH 033 plakalı mazot yüklü tanker, kontrolden çıkıp, devrildi. Devrildikten sonra yaklaşık 100 metre sürüklenen tanker 10 metre yükseklikten Devrez Çayı'na uçtu.

        İhbar üzerine bölgeye AFAD, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler tankerin altında kalan sürücü Ali Özay'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Yapılan incelemenin ardından Özay'ın cansız bedeni, Ilgaz Devlet Hastanesi´nin morgana kaldırıldı. Tankerde bulunan mazot ise çaya aktı.

        Karayolları Ilgaz 157. Şube Şefliği ekipleri yola dökülen mazotu temizlerken, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri ise bölgeye gelerek çalışma başlattı. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa