Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çankırı Belediyesi, bir özel üniversite iş birliği ile üniversite adayı gençlere ücretsiz danışmalık hizmeti veriyor. Bir dershane rehberlik uzmanlarının da destek verdiği danışmanlık hizmeti, Belediye Hizmet Binasının önünde kurulan stantta 14 Ağustos'a kadar devam edecek.

        Çankırı Belediyesi, üniversite adayı gençlerin tercih konusunda tereddüt yaşamamaları ve endişelerini azaltmak için bir özel üniversitesinin ortaklaşa girişimleri ile Belediye Hizmet Binası önünde "Tercih Danışma Merkezi" standı açtı. Üniversite adayları aldıkları puanlara göre uzmanlar eşliğinde bilgilendirilecek. Ücretsiz olarak verilen danışmanlık hizmetine aileler de yoğun ilgi gösterdi.

        Belediye Başkanı Hüseyin Boz, açılan stantta, Çankırı'daki üniversite adaylarının yapmak istedikleri tercihler hakkında bilgi alarak puanlarına göre, gelmesi muhtemel tercihlere doğru bir şekilde yönlendirildiklerini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa