Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MemurSen Genel Başkan Yardımcısı ve Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş, sağlık çalışanlarına çok değer veren Cumhurbaşkanı'nın sağlıkta şiddet konusunda inisiyatif alacağını ve bu soruna çözüm bulunacağına canı gönülden inandığını söyledi.

        SağlıkSen Çankırı Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu bir otelde divanın oluşturulmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Programın açılış konuşmasını SağlıkSen Çankırı Şube Başkanı Tuna Dinç gerçekleştirdi.

        MemurSen Genel Başkan Yardımcısı ve Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş, sağlıkta şiddet konusuna değinerek, "Şiddet konusu başlı başına bir mesele ama sağlıkta daha fazla bir şiddet var. Bu anlamda bakanlığımızla ortak politikalar ürettik. Güvenlik tedbirleri artırıldı, hukuki destek verilmeye başlandı. En son bizim önerimizle tutuklu yargılama ile ilgili düzenleme yapıldı. Ama savcıların yetkisinde olduğu için tutuklu yargılanmıyor. Bunlara bir zorunluluk getirin şiddet uygulayanlar tutuklu yargılansın istedik. Bu konuda Cumhurbaşkanımız inisiyatif almalı ve Cumhurbaşkanımızın mihmandarlığında 80 milyon insanımızla birlikte bu kutsal mesleği icra eden sağlık çalışanlarına karşı şiddete sıfır tolerans için ortak bir mücadele başlatmak gibi önemli bir zorunluluğumuz var. Sağlık çalışanlarına çok değer veren Cumhurbaşkanımızın bu konuda inisiyatif alacağını ve şiddet konusunda çözüm bulunacağına da canı gönülden inanıyorum" dedi.

        Konuşmaların ardından faaliyet, denetim ve mali raporlar görüşülerek ibra edildi ve seçime geçildi. Tek listenin yer aldığı kongre sonrasında Tuna Dinç tekrar başkan seçildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa