Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çankırı Vali Vekili Abdullah Aslaner, beraberindeki yetkililerle birlikte geçtiğimiz Cumartesi günü Kenbağ mevkisinde meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memuru Harun Şahin'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

        Vali Vekili Abdullah Aslaner, beraberindeki İl Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kurumahmut, Ilgaz Kaymakamı ve Korgun Kaymakam Vekili Muhammet Gürbüz, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutan Vekili Hıdır Ayçiçek, Korgun Belediye Başkanı Halil Öz, daire amirleri ile birlikte trafik kazasında şehit olan polis memuru Harun Şahin'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Vali Vekili Abdullah Aslaner, acılı aileye başsağlığı dileklerini ileterek acılarını paylaştı. Aslaner, "Milletimiz şehidimizi unutmayacak, devletimiz ise her zaman şehidimizin emaneti olan ailesinin yanında olacaktır" dedi.

        Şehidin babası Adnan Şahin, acılarını paylaştıkları için ziyarete gelen herkese teşekkür etti. Ziyaret, Kur'anı Kerim tilaveti ve yapılan duanın ardından sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa