Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çankırı'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında yapılan "Türk Bayrağı" konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni ve sergisi, Yunus AVM'de yapıldı.

        Törene; Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Çankırı İl Emniyet Müdürü Saadettin Aksoy, Jandarma Komutanı Jand. Alb. Murat Bozkurt, daire amirleri ve idareciler katıldı.

        Ödül töreninde açılış konuşmasını yapan yarışma koordinatörü ve Sanat Fotoğrafçısı Ömür Can Yerli, "Bu sefer yaptığımız Türk Bayrağı fotoğraf yarışmasının farklı bir anlamı var. Bu sene biz bağışımızı TSK Dayanışma Vakfı'na yaptık. Yarışmanın bütün geliri TSK Dayanışma Vakfı'na verildi. Türk Silahlı Kuvvetleri biliyorsunuz ki profesyonelleşti. Bunların hiçbiri Mehmetçik Vakfı kapsamında değil. Hem vakfa dikkat çekmek amacıyla hem de katkımız olması amacıyla bütün yarışmacılarımız kazandıkları ödüllerin hepsini TSK Dayanışma Vakfı'na bağışladılar. Kendileri tek kuruş ödül dahi almadılar. Dileğimizde seneye de bu yarışmaları devam ettirmek" dedi.

        Ödüllerin yarışmacılara verilmesinin ardından sergi protokol tarafından gezildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa