Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminin millet tarafından durdurulmasının yıl dönümünde 15 Temmuz gazileri ve şehit aileleri ziyaret edildi.

        İlk olarak 15 Temmuz Gazisi Selahattin Karayel'i ziyaret eden Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş ve diğer protokol mensupları burada Gazi Karayel ile hasbihal ederek çocuklarına çeşitli hediyeler verdi. Daha sonra Şehit Piyade Çavuş İlyas Aldağ'ın anne ve babasını ziyaret eden Vali Aktaş, devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini bir kez daha ifade etti.

        Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner ve beraberindekiler ise 15 Temmuz Gazisi Abdullah Bahçeci ile Şehit J. Kd. Yzb. Erol Uykusuz'un ailelerini ziyaret ederek, devletin, en zor zamanlarda vatanı savunmaya gözlerini kırpmadan giden gaziler ile şehitlerimizin anılarını diri tutacağını ve ailelerine her zaman sahip çıkacağını vurguladı.

        Vali Hamdi Bilge Aktaş ve Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner tarafından ayrı ayrı gerçekleştirilen ziyaretlere İl Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kurumahmut, Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutan Vekili J. Alb. Hıdır Ayçiçek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız, Çankırı İl Müftüsü Bürhan Keleş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım ve diğer yetkililer katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa