Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çankırı'nın ev sahipliğinde düzenlenen 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Kupası Wushu Sanda/Taolu Şampiyonası tamamlandı.

        Çankırı'da 2 gün süren mücadeleler Çankırı Hasan Fehmi Gökşen Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Şampiyonanın final müsabakaları bugün oynandı ve 10 farklı ilden 208 sporcunun katıldığı şampiyonada dereceye giren sporcu ve kulüpler ödüllendirildi.

        Dereceye giren sporcu ve kulüplere madalyaları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ekrem Gerginci, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İl Başkanı Celal Kaman, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Yüksel Teke, şehit ve gazi yakınları ile antrenörler tarafından verildi.

        Müsabakalar sonucunda İstanbul Bağcılar Belediyesi Spor Kulübü birinci, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ikinci, Kahramanmaraş TEK Işık Spor Kulübü ile Ankara Çağlar Spor Kulübü üçüncü oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa