Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANKIRI (AA) - Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde çıkan silahlı kavgada CHP İlçe Başkanı Ufuk Geyikçi ile olay yerinde araçta bulunan ilçe belediye başkanının eşi yaralandı.

        Çankırı Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, saat 01.25 sıralarında CHP Ilgaz İlçe Başkanı Ufuk Geyikçi'nin, Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır ile bir eczanede sohbet ettiği sırada iş yerinin önüne gelen bir köyün muhtarı C.G. ile tartıştıkları belirtildi.

        Tartışma sonrasında C.G'nin silahını çıkararak önce Ufuk Geyikçi'yi yaraladığı, bu sırada eczane önünde bekleyen belediye başkanının makam aracının sürücüsü E.A'nın şüphelinin elindeki silaha müdahale ederken araçta bulunan Ilgaz İlçe Belediye Başkanının eşi Nazhanım Çayır'ın seken mermiden yaralandığı kaydedildi.

        Açıklamada, yaralılardan Nazhanım Çayır'ın Ankara İbni Sina Hastanesi'ne, Ufuk Geyikçi'nin ise Ankara Hacettepe Hastanesi'ne sevk edildiği, alınan doktor raporunda hayati tehlikelerinin olmadığı aktarıldı.

        Olayın ardından kaçan şüphelilerden muhtar C.G. ve F.G'nin yakalandığı belirtilen açıklamada, muhtarın üzerinde taşıma ruhsatlı tabanca, şarjör ve fişek ele geçirildiği ifade edildi.

        Açıklamada, konuyla ilgili adli tahkikata başlandığı, gözaltına alınan şüphelilerden C.G, F.G. ve M.G. hakkında "ateşli silah ile kasten yaralama" suçundan işlem yapıldığı, C.G. ve F.G'nin hazırlanan tahkikat evraklarıyla Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edileceği belirtilerek, "Olayın herhangi bir siyasi boyutunun bulunmadığı ve alkol nedeniyle işlendiği anlaşılmıştır." denildi.

        Bu arada gözaltına alınan M.G'nin ise ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa