Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale’de beyin ölümü gerçekleşen Hafize Tuna'nın organları, Bursa’da nakil bekleyen 3 hastaya umut oldu.

        Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Reanimasyon Yoğun Bakım Ünitesi'nde 3 Kasım Salı gününden bugüne kadar tedavisi devam eden evli ve 2 çocuk annesi Hafize Tuna’nın (52) yapılan tıbbi müdahaleye rağmen kurtarılamayarak beyin ölümü gerçekleşti. Organ Nakli Koordinatörü Uz. Dr. Azem Ülkü, Hemşire Emine Karakaya, Yeliz Baykala ve Gönül Pınarcıoğlu, Tuna’nın ailesiyle organ bağışı konusunda görüşerek destek istedi. Acılı aile ise Hafize Tuna’nın organlarını bağışlama kararı aldı. Yaşamını kaybeden Tuna’nın karaciğeri ve böbrekleri Bursa'da özel bir hastanede organ bekleyen 3 hastaya umut oldu.

        Hastane Başhekimi Op. Dr. Ufuk Tali, Hafize Tuna’ya Allah’tan rahmet, acılı aileye başsağlığı dileklerinde bulundu. Organ Nakli Koordinatörü Uz. Dr. Azem Ülkü ise ailenin göstermiş olduğu duyarlı davranıştan dolayı teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa