Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fatih DALDAL/BAYRAMİÇ(Çanakkale) (DHA)ÇANAKKALE'de tedavi gördüğü hastaneden kaçan koronavirüs hastası A.G. (79), Bayramiç ilçesine gitmek için bindiği minibüste yakalandı..

        Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nden kaçtı. A.G., Bayramiç ilçesine gitmek için bindiği minibüste yakalandı.

        Bayramiç ilçesinde karantina tedbirleri uygulanan Yiğitler köyünde oturan A.G. koronavirüs testi pozitif çıkınca Bayramiç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, buradan da Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede tedavisi süren A.G., kaçıp, minibüsü bindi. Hastane yetkilileri, durumu polis ve Bayramiç Devlet Hastanesi yetkililerine bildirdi.

        Bayramiç Otobüs Terminali'nde polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri önlem aldı. Minibüsten inen A.G., sağlık ekiplerince alınıp, Bayramiç Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

        Minibüs sürücüsü ve içideki yolcuların da 14 gün evlerinde izole olmaları, belirti olması halinde sağlık ekiplerine haber vermeleri istendi. DHA-Genel Türkiye-Çanakkale / Bayramiç Fatih DALDAL

        2020-11-06 18:08:27

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa