Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale’nin Çan ilçesinde Fatih ve Atatürk mahalleleri için Çan Belediyesi Nadir Pazarbaşı ödeme noktası hizmete girdi.

        Hizmete giren Çan Belediyesi Nadir Pazarbaşı hizmet binasını inceleyen Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, ‘’Vatandaşlarımıza hizmet etme adına daha kolay, hızlı ve ulaşılabilirlik noktasında belediyemize ait tüm ücret ödemeleri için Karşıyaka Mahallemizden sonra Fatih ve Atatürk Mahallesi sakinlerine kolaylık sağlayacak Çan Belediyesi Hizmet Binası hizmette. Atatürk ve Fatih Mahallesinin birleştiği noktada Nadir Pazarbaşı Düğün Salonu ek binasında akıllı sayaç, su yükleme işlemleri ile su, emlak, çevre temizlik vergisi, ilan, reklam vergi ödemelerini daha hızlı ve daha kolay yapmalarına imkan sağlayacak, günlük işlerine zaman kazandıracak Çan Belediyesi Ödeme noktasına uğrayabilirsiniz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa