Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Gümüşçay beldesine ilk doğalgaz verildi.

        Belde sakinlerinden Kamil Akar’ın evinde AKSA yetkilileri tarafından doğalgaz açma sözleşmesi imzalanarak ev sahibine teslim edildi. Törene, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, AKSA Doğalgaz yetkilileri, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Belde teşkilatları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

        Başkan Adnan Pastırmacı yaptığı konuşmada; “Kısıtlı imkanlarımızla yıllarca çok uğraşarak ve büyük mücadele vererek doğalgazı beldemize getirmeyi başardık ve dağıtımı yapılarak, bugün ilk ocağı ateşledik. Doğalgazın gelmesinde büyük emekleri olan Grup Başkan Vekilimiz ve AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz Bülent Turan’ a, Çanakkale AK Parti Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’na ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa