Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale’nin Biga ilçesinde, belediye tarafından düzenlenen fotoğrafçılık kursuna katılanlar, bu süreçte çektikleri fotoğrafları sergiye dönüştürdü. ‘Adım Adım Biga’ fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü.

        Biga Belediyesi tarafından 20192020 döneminde Atatürk Kültür Merkezi’nde Cemal Sepici eğitmenliği ile düzenlenen fotoğrafçılık kursuna katılan kursiyerlerin fotoğraflarının yer aldığı çalışmalar Biga Belediyesi'nin destekleriyle sergi yapıldı.

        ‘Adım Adım Biga’ fotoğraf sergisinin açılışına Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Eğitmen Cemal Sepici ve kursiyerler ile fotoğraf severler katıldı. Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan açılışta yaptığı konuşmada, kursiyerlere teşekkür ederek, yaptıkları çalışmalarda başarılar diledi.

        Açılışın ardından sergiyi gezen Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’a, Cemal Sepici tarafından fotoğraflar hakkında bilgiler verildi. Başkan Erdoğan daha sonra Cemal Sepici’ye plaket takdim etti.

        Biga’nın sokak ve caddelerinden, köylerine kadar uzanan fotoğrafların yer aldığı sergi, Biga Belediyesi’nin giriş katında ziyaretçilerini bekliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa