Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde mücadele edecek olan Çanakkale Belediyespor 6 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

        Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde mücadele edecek olan Çanakkale Belediyespor, 27 yaşındaki pasör Gökçe Çiçek Aksoylu, 24 yaşındaki pasör Semra Özer, 24 yaşındaki orta oyuncu Ebru Bedir, 24 yaşındaki smaçör Ece Hocaoğlu, 20 yaşındaki libero Işıl Öz ve 23 yaşındaki orta oyuncu Yasemin Yıldırım ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

        6 oyuncuyla kulüp binasında imza töreni gerçekleşti. Çanakkale Belediyespor yöneticisi Levent Çetin, yeni sezon hazırlıklarının devam ettiğini belirtti.

        Daha sonra geçtiğimiz sezon Karşıyaka'da oynayan Semra Özer, Sarıyer'de oynayan Ebru Bedir, Seramiksan'da oynayan Işıl Öz, Sarıyer'de oynayan Ece Hocaoğlu, Sarıyer'de oynayan Gökçe Çiçek Aksoylu ile geçtiğimiz sezon Çanakkale Belediyespor'da forma giyen Yasemin Yıldırım ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa