Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, Lapseki Belediyesi tarafından bu yıl 5.sini düzenlenen şölende 9 çocuğun sünneti yaptırıldı.

        Lapseki Belediyesi tarafından bu yıl 5.sini düzenlenen şölende 9 çocuğun sünneti yaptırıldı. Belediye sosyal tesilerinde düzenlenen 5. Geleneksel sünnet programına, eşi Hacer hanım ile birlikte katılan Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, sünnet olan çocuklar ve aileleriyle birlikte yakından ilgilenirken geçmiş olsun temennisinde bulundu.” Allah evlendirilmelerini de nasip etsin” diyen Başkan Yılmaz," Göreve geldiğimizden bu yana bir çok sosyal faaliyetimiz oldu ve bu faaliyetlere devam ediyoruz. Bu da onlardan bir tanesi. Bu yıl 5.sini düzenlediğimiz sünnet şenliğimizin bu gün mevlit programını gerçekleştiriyoruz. Biz göreve geldiğimizden bu yana ilçe merkez, beldeler ve köylerimizde sünnet olacak ne kadar yavrumuz, evladımız varsa bunların hepsinin tespitini yaptırıyoruz. Aileleri, sevdikleri ve dostlarıyla birlikte burada bir eğlence düzenliyoruz. Bunun yanında kuranı kerim tilaveti yapılıp, dualar okunuyor. Gelen davetlilerde yemek ikramında bulunuyoruz. Elbette bu sosyal faaliyetlerimiz bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada devam edecek. Geçmiş yıllarda daha fazla çocuğumuz vardı. Sünnet olacak çocuklar her geçen gün biraz daha azalıyor. Bu yıl 9 yavrumuzu sünnet ettirdik" şeklinde konuştu. ,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa