Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Çanakkale'de trafik kazası sonrası hayatını kaybeden İsmet Badem'in, Çanakkale'nin Seddülbahir köyünde toprağa verileceği belirtildi.

        Türk basketbolunun duayen isimlerinden İsmet Badem, Çanakkale'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Saat 15.00 sıralarında Çanakkale'de motosiklet ile yaptığı geziden fotoğraf ve video paylaşan İsmet Badem, "Dostlarla Çan-Biga Turu" ifadelerini kullanmıştı. Oğlu Burçin Badem'in sosyal medya hesabı üzerinden duyurduğu vefat haberinin ardından İsmet Badem'in cenaze programı da belli oldu. İsmet Badem'in 9 Eylül Pazar günü ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Çanakkale Seddülbahir köyünde toprağa verileceği bildirildi. GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        -İsmet Badem'in motosiklet ile yaptığı geziden görüntü

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa