Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANAKKALE'nin Gelibolu ilçesinde amatör balıkçı Erkan Gümüş (42), denize açıldığı teknede oltayla 9 kiloluk levrek yakaladı.

        Gelibolu ilçesinde yaşayan evli ve 2 çocuk babası Erkan Gümüş, bu sabaha karşı kendisine ait 5 metre uzunluğundaki 'illet' isimli tekne ile Yeniköy bahçeler mevkiinde denize açıldı. 20 yıldır amatör balıkçılık yapan Erkan Gümüş'ün oltasına dev bir balık takıldı. Gümüş, güçlükle çektiği oltanın ucunda levrek cinsi dev balığı görünce şaşkına döndü. 

        Erkan Gümüş, ilk kez bu kadar büyüklükte bir balık yakaladığını belirterek, "Denize açıldım. Oltayı denize attım. Bir süre sonra oltada bir ağırlık hissettim. Oltayı güçlükle tekneye çektiğimde dev bir levreği yakaladığımı gördüm. İlk kez bu kadar büyük bir balıkta şansım güldü. Bu balığı satacağım" dedi.

        Erkan Gümüş, 9 kilo olarak tartılan balığı, ilçede bir balıkçıya 450 liraya sattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa