Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANAKKALE´de feribot iskelelerinde bayram tatili için yola çıkanlar, yoğunluk oluşturdu. 

        İstanbul ve Trakya bölgesindeki kentlerden Ege ve Akdeniz sahillerine gitmek üzere yola çıkan tatilciler Çanakkale Boğazın'ın Avrupa Yakası'ndaki Gelibolu, Eceabat ve Kilitbahir iskelelerinde araç kuyrukları oluşturdu. Gestaş firması boğaz hattında 11, Adalar hattında ise 6 feribotla saatsiz olarak seferlerini sürdürürken, sabah saatlerinde boğazın Avrupa yakasında Lapseki´ye geçişin sağlandığı Gelibolu feribot iskelesi ile Çanakkale merkeze geçişin sağlandığı Eceabat ve Kilitbahir iskelelerinde araç kuyrukları 2 kilometreyi buldu. Yoğunluk zaman zaman artarken, tatilciler bazen kuyrukta bir saate kadar beklemek zorunda kalıyor.

        Tatilciler yıllardır süren feribot çilesinin sona ermesi için inşaatı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nün tamamlanmasını dört gözle beklediklerini ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa