Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Çanakkale’de FETÖ/PDY'nin 'il imam yardımcılığını' yaptığı tespit edilen zanlı İzmir’de gözaltına alındı.

        Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda örgütün önde gelen isimleri arasında yer alan sözde 'Çanakkale il imam yardımcısı' İzmir’de yakalandı.

        Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri ve İstihbarat Şube Birimi, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında hakkında 1,5 yıldır yakalama kararı bulunan ve yapılan soruşturmalarda 15 Temmuz öncesinde Çanakkale’de sözde bölge sorumluluğu, 15 Temmuz sonrasında ise 'il imamlı yardımcılığı' yaptığı belirlenen Ş.B.'nin İzmir’de olduğunu tespit etti.

        Ekipler, düzenledikleri operasyonda Ş.B.’yi İzmir’de gözaltına aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa