Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey beldesinin Belediye Başkanı Sami Yavaş düzenlediği basın toplantısında bu yıl 1718 Ağustos tarihlerinde görücüye çıkacak 27. Umurbey Geleneksel Şeftali Festivaline ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

        Festivalin yarın başlayıp, 18 Ağustos Cumartesi gecesi sona ereceğini belirten Başkan Yavaş şu ifadeleri kullandı: “Hepinizin bildiği üzere geçtiğimiz yılki festival kapsamında, ülkemizin önde gelen sanatçılarının yanı sıra bir dünya yıldızını, Inna’yı Umurbey’e getirmiştik. Bunun neticesinde ünü ülke sınırlarını aşan festivalimiz dünyada ses getirmişti. Umurbey’in 2 bin 500 nüfuslu bir belde olduğunu göz önünde bulundurursak bu bizim için adeta bir hayalin gerçeğe dönüşmesiydi. Bu yıl da çıtamızı yüksek tutuyoruz. Yine bir dünya yıldızı Umurbey’de sahne alacak. 18 Ağustos Cumartesi günü dünyaca ünlü Rumen şarkıcı Alexandra Stan burada konser verecek. Kendisi, ismi açıklandığı andan itibaren Çanakkale’de büyük heyecan oluşturdu. Belediyemiz sosyal medyada mesaj yağmuruna tutuldu. Bu ilgi, bir kez daha doğru tercih yaptığımız noktasında bizleri çok mutlu etti. Umurbey’in Alexandra Stan konserinde tarihinin en kalabalık akşamlarından birini yaşayacağına inanıyoruz. Alexandra Stan’in yanı sıra Çukur dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran Gazapizm yarın akşam bizlerle olacak. Şehir merkezi ve çevre ilçelerden Gazapizm konserine çok yoğun katılım bekliyoruz. Onun öncesinde herkesin Alem FM’den tanıdığı DJ Fatih Yıldırım izleyenlere muhteşem bir müzik ziyafeti sunacak. Kendisi festivalimizin ikinci gününde de Alexandra Stan konseri öncesi sahnede olacak. Festival kapsamında yine geleneksel şeftali yarışmamızı yapacağız. Ancak bu sene çok büyük sürprizimiz olacak. Jürinin birinci seçtiği şeftaliyi helyum balonuyla uzaya yollayıp bir ilki gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa