Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi 20182019 Eğitim Öğretim Yılı yetenek sınavları başladı.

        Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, GSF Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal eşliğinde, sınav öncesi öğrencilerle görüşerek, öğrencilere sınavlarında başarılar diledi.

        Prof. Dr. Acer, aday öğrencilere ÇOMÜ’yü tercih ettikleri için teşekkür ederek, “Türkiye Üniversite Memnuniyet Anketi raporuna göre ‘Devlet Üniversitelerinin Genel Memnuniyet Sıralaması’nda 2018 yılında 16’ncı sıraya yükselen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin, çok değerli fakültelerinden bir tanesi de Güzel Sanatlar Fakültesi’dir. Burada çok iyi bir sanat eğitimi alacaksınız. Ayrıca eğitim hayatınızı Çanakkale gibi hem tarihi açıdan hem de doğal güzellikler açısından çok değerli bir şehirde geçireceksiniz. Şu anki geldiği noktada Çanakkale, Türkiye’nin her yerinden gelen insanları çekebilme unsurları taşıması açısından çok önemli bir şehir. Ben eminim ki sizler burada öğrenci olarak kaldığınızda çok değerli bir üniversite eğitimi görmüş olacaksınız” dedi.

        Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF)’nde aynı anda birçok salonda gerçekleşen sınavlara 994 öğrenci katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa