Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Biga Ticaret ve Sanayi Odası ‘Yüksek İstişare Kurulu’ ilk toplantısını TSO’da hizmet binasında bulunan Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi.

        Yasa gereğince, aynı zamanda Yüksek İstişare Kurulu’nun başkanı olan Şadan Doğan tarafından toplantının açılışında oda hakkında bilgiler verildikten sonra kurulun görevleri ile çalışma usul ve esasları hakkında da kurul üyelerine açıklamalarda bulunuldu.

        Doğan, Yüksek İstişare Kurulu üyelerini Yönetim Kurulunda oy birliği ile belirlediklerini ve kurulun ortak akılla hareket edip Biga’nın birçok problemi hakkında çözüm önerileri üretme noktasında önemli bir misyon üstleneceğini belirterek, “Bu kurul ilçemizin sadece ekonomisi değil, sosyal ve kültürel dokusu, ilçemizin önemli problemlerinin çözümü ve önerileri ile ilgili kararlar alıp bunu kamuoyu ile paylaşabilir, tavsiye kararları alabilir. Biga’da birçok konuda ekonomik kalkınma ve gelişme ile ilgili birçok akla gelebilecek her türlü konuyu masaya yatıracağız. Burada bu konuları hep birlikte ele alırken toplantının ne kadar zaman aralığında yapılacağı, hangi konunun gündeme alınacağı gibi birçok konuyu birlikte değerlendirip bahsettiğimiz ortak akılla karar vereceğiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa