Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Biga Belediyesi Halk Pazarı 8 Ağustos Çarşamba günü pazarcıların kullanımına açılıyor.

        Geçtiğimiz günlerde çalışma alanını ziyaret eden Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Kurban Bayramı arifesinden önce Halk Pazarı’nın pazarcıların ve Bigalıların kullanımına hazır hale getirilmesi talimatı vermişti.

        Kurban Bayramı öncesi pazarcıları sokaklardan yeni adıyla Halk Pazarı’na taşıma sözünü tutan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, “Daha modern ve daha sağlam olarak inşa ettiğimiz Halk Pazarı’nın ilçemize ve pazarcılarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Halk Pazarı ile ilgili çalışmalarımızı büyük oranda tamamladık. İnce çalışmalar kaldı. Çarşamba günü dışında ekiplerimiz çalışmalara devam edecekler ve küçük eksiklikleri de tamamlayarak Halk Pazarı’nı ilçemize kazandıracağız. Tüm çalışmaları tamamladıktan sonra da açılışı gerçekleştireceğiz. Bu Çarşamba gününden itibaren Halk Pazarı’nı yenilediğimiz yerinde kuruyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa