Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Biga Belediyesi yaz kurslarına katılan kursiyerler için ise 8 Ağustos Çarşamba günü Belediye Meydanı’nda Yaz Kursları Şenliği gerçekleştirilecek.

        Biga Belediyesi bilgi evleri ve Atatürk Kültür Merkezi’nde yaz sezonu tamamlanıyor. 25 Haziran 2018 Pazartesi günü 2 bin 631 kayıtla başlayan kurslar, 3 bin 35 kursiyerle tamamlandı. Derslerin başladığı ilk hafta da kayıt alınırken, katılımın yoğun olması dikkat çekti.

        Biga Belediyesi yaz kurslarına katılan kursiyerler için ise 8 Ağustos Çarşamba günü Belediye Meydanı’nda Yaz Kursları Şenliği gerçekleştirilecek. Saat 16:00’da başlayacak şenlikte kursiyerler, kendi ürettikleri ürünleri ve öğrendiklerini sergileyecekler. Tiyatro, modern dans, halk oyunları, jimnastik, bale, karate, gitar, keman, bağlama ve çocuk korosu gösterilerinin yanı sıra palyaço, yüz boyama, şişme oyun parkı ve çeşitli ikramlar çocukları bekleyecek.

        Atatürk Kültür Merkezi’nde 315 yaş grubu çocuklar için seramik, ahşap boyama, modern dans, koro, drama, tiyatro, halk oyunları, güreş, karate, jimnastik, yoga, bale, resim dersleri kursları düzenlendi. Bilgi evlerinde ise 615 yaş grubu çocuklar, rakamların dansı, origami, zeka oyunları, satranç, uzay ve astronomi, geri dönüşümde farkındalık, işaret dili, yaratıcı drama, Kur’an Kursu, gitar, keman, bağlama, eğlenceli fırçalar, kitap okuma saati ile çocuklar güzel bir yaz tatili geçirdiler. Cumhuriyet Bilgi Evi’nde ayrıca kadınlar için girişimcilik ve teknoloji (teknokadın) eğitimleri de ilgi gören kurslar arasındaydı.

        Ayrıca futbol, basketbol, kort tenisi, jimnastik, masa tenisi, voleybol, basketbol ve atletizm dersleri de Biga Belediyesi güvencesiyle yaz sezonunu tamamladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa