Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhur ittifakının atağa kalktığını ifade eden AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Miletvekili Bülent Turan CHP’nin Diyarbakır mitingini de eleştirerek, “Mitingde sadece HDP’liler olmakla beraber konuşanlar CHP’liydi” dedi.

        Gökçeada’da konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Turan, “Bugün hep beraber iftar sofrasında buluştuk. İstiyoruz ki Türkiye’nin her tarafında Hakkari’sinde, Şırnak’ında, Edirne’sinde, Çanakkale’sinde bu sofralar kurulabilsin. Huzurumuz, mutluluğumuz olsun bu bayrak altında hep beraber yaşayalım. Hep beraber yarınları evlatlarımız için inşa etmek istiyoruz. Güçlü teşkilatlarımızla, güçlü meclisimizle, güçlü Cumhurbaşkanımızla beraber teröre karşı, dış güçlere karşı hep beraber ses verelim istiyoruz. Bugün aramızda Milliyetçi Hareket Partisi İlçe başkanı da var, AK Parti ilçe başkanı da var. Cumhur ittifakı ayağa kalktı tüm Türkiye’de bayrağımızın dalgalandığı her yerde yekvücut haliyle dışarıya meydan okuyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa