Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale'de AK Parti İl Başkanlığı tarafından, kordon boyunda 10 bin kişilik iftar yemeği düzenlendi. Programda konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Çanakkale’ye en çok AK Parti yakışır. AK Parti en çok bu boğaza, Çanakkale’ye yakışır. İşimizi yapacağız, yolumuza bakacağız" dedi.

        İftar programına, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, milletvekili adayı Jülide İskenderoğlu, İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, Gençlik Kolları Başkanı Burak Balık, Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Üstün ile partililer ve çok sayıda kişi katıldı.

        İftar yemeğinin sonunda konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, " Çanakkale’ye en çok AK Parti yakışır. AK Parti en çok bu boğaza, Çanakkale’ye yakışır. İşimizi yapacağız, yolumuza bakacağız" dedi.

        Konuşmasına, “100 yıl önce şu karşı ki tepelerde tek bayrak, tek devlet, tek millet için can veren on beşlilerin arkadaşları hoş geldiniz şeref verdiniz" diye başlayan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Tarihin tahtına kök salmış kutlu şehrin hemşehrileri hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bugün binlerce Çanakkalelilerle beraber, kardeşlerimizle beraber aynı sofra da aynı çorbaya kaşık sallıyoruz. Hazreti Peygamberimizin çok farklı bir ifadesi var, 'En kötü sofra zenginlerin çağrılıp, garibanların unutulduğu sofra der. Az önce adaylarımızla beraber sofraları gezdik, zengin burada, fakir burada, yaşlı burada, genç burada, kadın burada erkek burada. On bine yakın Çanakkaleli burada hoş geldiniz, sefa getirdiniz. Tüm Türkiye’miz de benzer sofralar olsun istiyoruz. Doğusun da batısın da kuzeyin de güneyin de Çanakkale’nin huzuru olsun istiyoruz. Bu sofralar kurulabilsin istiyoruz. Coğrafyamız da kan akmasın, kavga olmasın, problem olmasın istiyoruz. O yüzden 16 yıldan bu yana Türkiye’nin ayağa kalkması için, dış politika da, eğitim de, sağlık da, ulaşım da, tarih de, turizm de, her alan da güçlü olmak için büyük hedeflerle yürüyoruz” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa