Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Cam Tavanlar oyuncuları isimleri ve karakterleri! Cam Tavanlar konusu ne? Cam Tavanlar oyuncu kadrosu
        • 1

          CAM TAVANLAR KONUSU NE?

          İş hayatında kendi çabasıyla yükselen genç bir kadın olan Leyla (Bensu Soral) ile sırf erkek olduğu için birçok kapının kolaylıkla açıldığı rakibi Cem’in (Kubilay Aka) tatlı, sert yarışının intikam, aşk, rekabet gibi temalar eşliğinde anlatılacağı diziden yeni bir tanıtım yayınlandı. Romantik tanıtımda Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın uyumu dikkat çekiyor.

        • 2

          Cem (KUBİLAY AKA)

          Genç ve başarılı bir iş insanı olan ve köklü bir aileden gelen Cem, bir görenin bir daha unutamayacağı, kadın erkek, genç yaşlı, herkesi kendine çeken olağanüstü bir sosyal yeteneğe sahip, doğuştan ışıklı bir adamdır. Üniversiteden sonra yıllarca Londra’da kalmış, sıradan bir markayı ülke çapında önemli hale getirmiştir. Yakışıklı, iyi kalpli ve sosyal biridir. Hayatta anlaşmanın yolunu bulamadığı tek insan Leyla’dır; çünkü aralarında feci bir rekabet ve aşk vardır.

          Kubilay Aka Kimdir?

          1995 yılında dünyaya gelen Kubilay Aka, Eskişehir Anadolu Üniversitesi mezunudur. Üniversite eğitimi sonrasında oyunculuk eğitimi alarak kariyerinin ilk adımlarını atan Aka, ilk olarak 2016 yılında Durul Taylan ve Yağmur Taylan’ın yönetmenliğini yaptığı ve Kanal D ekranlarında yer alan ‘Vatanım Sensin’ adlı dizide Ali Kemal karakterine hayat vermiştir. 2017 – 2021 yılları arasında yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği ‘Çukur’ isimli dizide Celasun karakterine hayat vermiştir. Bu projede adından çok söz ettiren Aka, bu projede Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Erkan Koçak Köstendil gibi isimlerle birlikte yer almıştır.

        • 3

          İNCİ (AYTEN SOYKÖK)

          Haldun’un eşi İnci, iyi eğitim almış, akıllı bir kadındır. Haldun’la evlendikten sonra çalışmamış, sosyete hayatının içerisine girmiş, potansiyelini kullanamamıştır. Bu yüzden Leyla’yı sever, destekler, erkek dünyasında başarılı olduğunu görmek ister.

          Ayten Soykök Kimdir?

          Ayten Soykök, 1975 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda tamamlamış, 1997 yılında ilk TV dizisi olarak Baba Evi dizisinde Özlem karakterini canlandırmıştır. Aynı yıl 4 tane TV dizisinde daha oynayan Ayten Soykök, kariyerine oldukça beğenilen bir oyuncu olarak hızlı bir giriş yapmıştır. İlk sinema filmi olarak 1998'de Üçüncü Sayfa filminde oynamış, 1999-2002 yılları arasında 4 sezon Ayrılsak da Beraberiz dizisinde rol almıştır. Abuzer Kadayıf, Tatlı Hayat, Hürrem Sultan, Çemberimde Gül Oya, Doktorlar, Dudaktan Kalbe, Kösem Sultan, Kurtuluş Son Durak, Lale Devri, Kelebeğin Rüyası gibi birçok film ve diziye imza atan Ayten Soykök, kariyerine başarılı bir şekilde devam etmektedir.

        • 4

          ŞİNASİ (AHMET MELİH YILMAZ)

          Elitist bir şef garson olan Şinasi, çok detaycıdır. İşine kendisini adayan biridir ve bir işe girdiğinde çok hassas olur, başaramadığında ağlayacak kadar üzülür. Birine güvenmesi, dost olması için zaman geçmesi gerekir ama belli etmemeye çalışsa da Leyla’yı sever ve ona güvenir.

          Ahmet Melih Yılmaz Kimdir?

          Ahmet Melih Yılmaz, 1989’da Ankara’da doğdu. Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 2015 yılında İstanbul'a geldi ve sürdürdüğü performans ve tiyatro çalışmalarının yanı sıra Abluka, Daha, Körfez, Gölgeler İçinde, Yeniden Leyla gibi sinema filmlerinde ve Hatırla Gönül, Çukur gibi televizyon dizilerinde rol aldı. Aynı zamanda Yeniden Leyla filmi ile 27. Adana Altın Koza Film Festivali’nde ‘Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü’ne layık görüldü.

        • 5

          EMRE (AZİZ CANER İNAN)

          Otuzlu yaşlarında, akıllı ve hırslı bir adam... Leyla'nın hayatında ne noktada durduğunu zamanla öğreneceğiz.

          Aziz Caner İnan kimdir?

          Aziz Caner İnan, 1985 yılında Rize’de doğdu. Hacettepe Üniversitesi İktisat bölümünden mezun olduktan sonra 2011 yılında Kadir Has Üniversitesi, Film ve Drama Yüksek Lisans programına oyunculuk branşında devam etti. 2012’den bu yana çeşitli özel tiyatrolarda ve reklam filmlerinde yer almasının yanı sıra Bu Şehir Arkandan Gelecek, Fi, Siyah İnci, Her Yerde Sen ve Yeni Hayat gibi dizilerde oynadı

        • 6

          LEYLA (BENSU SORAL)

          8 yaşında yetim kalmasıyla hayatı alt üst olan Leyla’nın hayat mücadelesi hiç bitmemiş, Leyla bugüne tırnaklarıyla kazıyarak gelmiştir. Zeki, çalışkan ve disiplinli bir kadındır. Güzelliği ile değil, işiyle ön plana çıkmak ister. Erkeklerden uzak durur, sadece ipleri kendi elinde tuttuğu ilişkilere izin verir. Her olayı yenmek ve yenilmek olarak görür ve yenilmekten nefret eder. Leyla, tam kariyerinin zirvesine ulaşacakken her şeye yeniden başlamak zorunda kalır ancak bu defa cam tavanları yıkacaktır.

          Bensu Soral Kimdir?

          Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Grafik Tasarım bölümünde okuyan Soral, 2011 yılında İstanbul Halk Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi almaya başlamış ve böylelikle oyunculuk kariyeri için ilk adımı atmıştır. 2012 yılından bu yana birçok dizi, film ve reklam filmlerinde yer alarak oyunculuk kariyerine halen devam etmektedir. Vicdan, Boynu Bükükler, Tatlı Küçük Yalancılar, İçerde dizilerinin yanı sıra Yol Ayrımı ve Organize İşler: Sazan Sarmalı sinema filmlerinde yer almıştır.

        • 7

          AYLİN (BERİL KAYAR)

          Yetenekli ama uzatmalı sevgilisi olan, sinir krizleri geçiren duygu durumu karışık bir şeftir. Renkli, eğlenceli biridir. Üzgünse çok üzgün, mutluysa çok mutludur. Üzgün olduğunda yemeğin içine fazladan acı, mutlu olduğunda ise tabağa fazladan et koyabilecek kadar ruh halini dışarıya yansıtır.

          Beril Kayar Kimdir?

          Beril Kayar, 1988 yılının Kasım ayında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Anadolu Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamlayan Kayar, seyircinin karşısına ilk olarak, "Acayip Hikayeler" adlı dizide Rakkase adlı karakterle çıkmıştır. 2012 yılında, "Adını Feriha Koydum- Emir'in Yolu" dizisinde Zülal karakteri ile kameraların karşısına geçen ve mankenlikte olduğu kadar oyunculukta da başarısını kanıtlayan Beril Kayar, daha sonra "Arka Sokaklar" ve "O Hayat Benim" dizilerinde rol almaya başlamıştır. Dizilerin yanı sıra Put Şeylere, Öğrenci İşi Soygun gibi filmlerde rol alan oyuncu, en son dünya prömiyerini 77'nci Uluslararası Venedik Film Festivali’nde yapan ve festivalin Eleştirmenlerin Haftası bölümünde büyük ödüle layık görülen, aynı zamanda 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin Ulusal Uzun Film Yarışması’nda "En İyi Film" ve "En İyi Yönetmen" dahil olmak üzere yurt içi ve yurt dışında pek çok festivalden ödülle dönen “Hayaletler” filminde Ela adlı karakteri canlandırmıştır.

        • 8

          SÜREYYA (HATİCE ASLAN)

          Süreyya Hanım zamanında Cem’in dedesi Teyfik Bey’le geçmişte tanışmış, onunla genç yaşında kısa bir evlilik yaşamıştır. Malvarlığının kaynağı tam bilinmese de şimdi caddede bir sürü dükkanı olan, zengin, sosyetik ve yardımsever bir kadındır. Haksızlığa gelemez ve alttan da almaz. Ne düşündüğünü pat diye söyler. Abuk subuk şeylerle canını sıkmaz.

          Hatice Aslan Kimdir?

          Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun oldu. Ankara Devlet Tiyatrosu, ardından İzmir Devlet Tiyatrosu’nda oyunculuk yaptı. Tiyatro çalışmalarını çocuk oyunlarından müzikallere uzanan geniş bir yelpazede sürdürdü. Ferhunde Hanımlar dizisiyle geniş kitlelerce tanındı. Nuri Bilgi Ceylan’a Cannes Film Festivali’nde En İyi Yönetmen ödülünü getiren Üç Maymun filmindeki performansıyla SİYAD En İyi Kadın Oyuncu ödülü dahil olmak üzere çeşitli ödüller kazandı. Mustafa Nuri’nin yönettiği Vücut filmindeki rolüyle Adana Altın Koza Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Hırçın Menekşe, Düğün Şarkıcısı, Lale Devri, En Son Babalar Duyar, Bugünün Saraylısı, Mayıs Kraliçesi, İçimdeki Fırtına, Adı Zehra, Bir Deli Rüzgar, Kuzgun ve Zümrüdüanka’nın da aralarında bulunduğu televizyon dizilerinde rol aldı. Sahnede son olarak Dali’nin Kadınları oyunuyla Edith Piaf’ı canlandırdı. Aslan, aynı zamanda müzik çalışmalarında da bulunuyor.

        • 9

          HALDUN (MEHMET BİLGE ASLAN)

          Leyla’nın çalıştığı şirketin yönetim kurulu başkanı olan Haldun, erkek dünyasını temsil eden, hırslı ve yeri geldiğinde acımasız olabilen bir iş adamıdır. Aile hayatında da şirket yönetir gibi davranır, bu yüzden karısı İnci ile yıllar içerisinde uzaklaşmıştır.

          Mehmet Bilge Aslan Kimdir?

          Mehmet Bilge Aslan, Pera Güzel Sanatlar Tiyatro bölümünden mezun oldu. Yarım Elma, Yağmur Zamanı, Asi, Yol Arkadaşım, Maçolar, Kül ve Ateş, Son, Hayat Sırları Ya İstiklal Ya Ölüm gibi dizilerde, İki Çizgi, Ya Sonra ve Çatlak adlı sinema filmlerinde oynadı.

        • 10

          SUNA (ŞİFANUR GÜL)

          Güzel, alımlı, zeki ve çıkarcı bir kadın olan Suna, babasının iflasının ardından moda sektörüne atılmıştır. Güzel bir dükkânı vardır. Vicdanlı fakat acımasızdır da… Hala Cem’e aşık olan Suna, hem sevdiği adamla yaşamak hem de yeniden çok zengin olmak ister. Leyla’yı engel olarak görür ve o engeli aşmak zorundadır.

          Şifanur Gül kimdir?

          26 Kasım 1997’de Ankara’da doğmuştur. 18 yaşında oyunculuk eğitimi almaya başlamış, profesyonel anlamda eğitimini Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümünde tamamlamıştır. Kamera önü oyunculuğuna ilk projesi olan Sevdim Seni Bir Kere dizisiyle başlamıştır.

        • 11

          İSKENDER (UTKU ATEŞ)

          Yakışıklı, çapkın ve yetenekli bir şef olan İskender, aynı zamanda Leyla’nın arkadaşıdır, ona hayrandır. Pişirme ve tariflerde kendine has numaraları vardır. Bir iki numara da Leyla’ya öğretmiştir, özel müşteriler olduğu zaman beraber küçük şovlar yaparlar. Olmadık anda, çok dar zamanlarda müthiş işler başarır.

          Utku Ateş Kimdir?

          Utku Ateş 2 Nisan 1989 İstanbul doğumludur. Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Bölümünde tamamlamıştır. Üniversite eğitiminin yanı sıra Craft Sahne Sanatları’nda eğitim almıştır. Kariyerine ilk olarak 2015 yılında Çilek Kokusu ile başlamıştır. Sonraki yıllarda Aile İşi, Poyraz Karayel, Hayat Sırları, Jet Sosyete, Ege’nin Hamsisi, Erkenci Kuş, Kuzgun, Gönüldağı televizyon dizilerinde rol almıştır.

        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa