Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR? 2023 Milli Piyango tam bilet bu sene ne kadar veriyor? Büyük ikramiyeyi kim ve hangi il kazandı?
        • 1

          Milli Piyango heyecanı sona erince milyonlarca vatandaşın gözü tam bilete çıkacak büyük ikramiye miktarına ve kazanan isme çevirildi. Büyük ikramiyenin sahibinin belirleneceği Milli piyango yılbaşı özel çekilişi saat 23:15 itibarıyla başladı. İşte, 2023 Milli Piyango tam bilet büyük ikramiye miktarı ve kazanan iller....

        • 2

          MİLLİ PİYANGO BÜYÜK İKRAMİYE KİME ÇIKTI?

          Milli Piyango 2023 çekilişleri heyecan sona erdi. Milli Piyangoyu kazanan isimler henüz açıklanmadı ancak Piyango 4 çeyrek bilete isabet etti. 200 milyon TL'lik büyük ikramiyenin çıktığı talihli iller ise şu şekilde;

          Giresun-Merkez

          İstanbul-Şişli

          Bursa-Osmangazi

        • 3

          2023 Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi Büyük İkramiye Tutarı Ne Kadar?

          Milli Piyango Online tarafından 2023 Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi büyük ikramiye tutarı açıklandı. MPİ Yılbaşı büyük ikramiyesi 200 milyon TL olarak belirlendi. Ayrıca, Milli Piyango Yılbaşı çekilişinde, dağıtılması planlanan toplam ikramiye tutarı ise 1 milyar 395 milyon 900 bin TL olacak.

        • 4

          Milli Piyango Tam Bilet Ne Kadar Kazanır?

          Kazanan sıralı numara tam bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin tamamını kazanır.

          Milli Piyango Yarım Bilet Ne Kadar Kazanır?

          Yarım bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca yarısını kazanır.

          Milli Piyango Çeyrek Bilet Ne Kadar Kazanır?

          Kazanan sıralı numara çeyrek bilet üzerine basılı ise, söz konusu bilet ilgili ikramiyenin yalnızca çeyreğini (dörtte birini) kazanır.

        • 5

          Milli Piyango Sorgulama 2023 Yılbaşı Sonuçları Nasıl Öğrenilir?

          31 Aralık 2022 Cumartesi günü yapılacak olan çekilişin ardından 2023 Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi Sonuçları ve sıralı, tam liste kazanan numaralar Milli Piyango Online ve Habertürk üzerinden duyurulacak. Büyük ikramiye, teselli ya da amorti numarası kazanıp kazanmadığınızı Milli Piyango Sonuçları 2023 ile öğrenip yılbaşı bileti sorgulama işleminizi gerçekleştirebileceksiniz.

          MİLLİ PİYANGO SORGULAMA 2023 EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

        • 6

          Telefondan Milli Piyango Bileti Sorgulama Nasıl Yapılır?

          Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi tamamlanır tamamlanmaz sıralı ve tam liste kazanan numaralar belli olacak. Milli Piyango sıralı ve tam liste numaraları Milli Piyango'nun resmi internet sitesinden öğrenebilir ve telefondan bilet sorgulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Milli Piyango'nun internet sitesindeki yoğunluğa bağlı olarak, telefondan Milli Piyango yılbaşı bilet sorgulama işleminizi sayfamız üzerinden de hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa