Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bursaspor, üst sıralardaki takımlara karşı kazanamıyor! - Futbol Haberleri

        Ligde üst sıralara tırmanmayı hedefleyen Bursaspor’un görüntüsü dikkat çekici. Timsahlar puan tablosunda kendisinden üst sıralarda yer alan ekiplere karşı diş geçiremedi.

        Gazete Habertürk'ün haberine göre sadece Göztepe’den puan alan Yeşil-Beyazlı ekip, buna karşın son 8 sezon içerisinde en golcü dönemlerinden de birini yaşıyor. Süper Lig’de 8’inci basamakta yer alan ve bir sıra üzerindeki Trabzonspor ile bu hafta kozlarını paylaşacak olan Yeşil-Beyazlı ekibin, üst sıralardaki takımlara karşı ise yüzü bir türlü gülmüyor. Ligin ilk 6 sırasındaki ekiplerle şu ana dek kozlarını paylaşan ve galibiyet yüzü göremeyen Bursaspor, yalnızca Göztepe’den bir puan alabildi. Bunun dışında evinde Galatasaray ve Fenerbahçe, deplasmanda ise Medipol Başakşehir, Beşiktaş ve Kayserispor’a karşı ise sahadan puansız ayrıldı.

        REKLAM

        EN GOLCÜ İKİNCİ DÖNEM

        Bursaspor, Süper Lig’i şampiyon olarak noktaladığı 2009-10 sezonu sonrasındaki 8 sezon içerisinde en golcü 2. dönemini geçiriyor. Daha önce 2014-15 sezonunun ilk 15 haftası sonunda 28 kez rakip fileleri havalandıran Timsahlar, şampiyon olduğu dönemde de yine ilk 15 hafta sonunda aynı gol sayısına ulaşmıştı.

        ALT SIRALARDAKİ TAKIMLARA KARŞI SORUN YOK

        Bursaspor bu sezon puanlarının büyük bölümünü ligin son 10 sırasındaki ekiplerden topladı. Ligde 7 galibiyeti bulunan Yeşil-Beyazlı ekip iç sahada Aytemiz Alanyaspor, Teleset Mobilya Akhisarspor, Osmanlıspor, Antalyspor ve Kardemir Karabükspor engellerini rahat aşarken; deplasmanda ise Evkur Yeni Malatyaspor ve Atiker Konyaspor´u da yenmeyi başardı. Ligde toplamda 27 gol kaydeden Bursaspor´da bu gollerin 22´si ise 7 galibiyet elde ettiği maçlarda geldi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa